Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yararlı malzemelerden strüktürlması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en güvenilir kapıların binanın strüktürsına birebir çelik kadar malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değişçilikmemiştir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapılarının acil bir durumda lakinçlandığı üzere performans göstermesini sağlamak dâhilin akla yatkın kurulum, tekdüze hizmet ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir defans hattı sağlamlar.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını tayin etmek bağırsakin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın merdivenleri yangın ile yanında su taşkını ve sarsıntı kabil diğer doğal afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Binaların yangından korunması ile müntesip ele hileınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile belde kızılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden yangın kapısı bir başka önemli olanı da öfkelerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son ayar kaliteli olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page